ZOMERRECES!                           Studium Generale Groningen

 

 

Zomerreces
Ons voorjaarsprogramma zit erop. En zoals gebruikelijk zijn wij tijdens de zomer een aantal weken gesloten. Om precies te zijn van maandag 6 juli t/m vrijdag 14 augustus. Wij wensen u een hele mooie zomer en zien u graag weer eind augustus.

 

Programma najaar 2015
Ondertussen werken we hard aan nieuwe programma’s voor het najaar. Zo gaat Studium Generale in augustus naar Noorderzon. Speciaal voor het festival selecteerden we twee gasten uit het vorige seizoen die nog een keer komen spreken: Damiaan Denys en Joris Luyendijk. In september spreekt Gastschrijver Joost de Vries over volwassen worden (of niet?), Kris Verburgh geeft een Hanze Lezing over de Voedselzandloper en speciaal voor studenten is er de Nacht van de Student. De eerste informatie over ons najaarsprogramma is nu te vinden op onze website

 


 

Verder vragen wij graag uw aandacht voor de volgende – NIET door Studium Generale georganiseerde – activiteit:

 

HET KOSMISCHE WEB

Rien van de Weijgaert

Donderdag 25 juni | 20.00 uur | Infoversum, Vrydemalaan 2

Toegang € 7,50

Meer informatie en aanmelden

Op basis van recent onderzoek neemt de Groningse Prof.dr. Rien van de Weijgaert u in deze lezing, met prachtige full dome beelden, mee door het Kosmische Web in het ons omringende Heelal.

 

 

 

Informatie

Studium Generale Groningen, Oude Boteringestraat 13 | 050 363 5463 | [log in to unmask] | www.sggroningen.nl

 

Lezing gemist?

Ga naar onze website. Onder de knop Archief vindt u geluidsopnames van veel Studium-programma’s.

 

Geen berichten meer ontvangen?

Stuur het commando SIGNOFF SG-ACT naar [log in to unmask] (laat de onderwerpregel leeg!)

 

 

 

In Studium Generale Groningen werken de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool Groningen samen. Studium Generale organiseert activiteiten op het gebied van wetenschap, cultuur en maatschappij. Het programma - met oa. lezingen, films en debatten - is gericht op een breed publiek van studenten, docenten en andere geïnteresseerden uit stad en regio.