OPROEP!

 

 

GRONINGSE NACHT VAN DE FILOSOFIE

AFHALEN GERESERVEERDE KAARTEN

 

Donderdag as. vindt de Nacht van de Filosofie plaats. De belangstelling is groot en daarom...

...heeft u kaarten gereserveerd, maar deze nog niet afgehaald? Dan willen wij u vriendelijk maar dringend verzoeken dit deze week alsnog te doen. Omdat wij grote drukte aan de deur verwachten, doet u ons maar ook uzelf daar een heel groot plezier mee!

 

En heeft u kaarten gereserveerd, maar kunt u bij nader inzien toch niet aanwezig zijn? Doet u iemand anders een groot plezier en laat het ons weten. Wij kunnen uw kaarten dan doorgeven aan mensen op de wachtlijst.

 

Het bureau Studium Generale is geopend van maandag t/m donderdag, 9.00 – 17.00 uur.

En heeft u bij ForumImages gereserveerd dan kunt u uiteraard uw kaarten daar ophalen. De kassa is op werkdagen vanaf 16.00 uur open.

 

PROGRAMMA-OVERZICHT

De Groningse Nacht van de Filosofie is een avondvullend en gevarieerd keuzeprogramma dat parallel plaatsvindt in drie zalen. Bent u benieuwd wat er allemaal te kiezen valt? Neem dan alvast een kijkje in het programma-overzicht.

 

 

 

Informatie

Studium Generale Groningen, Oude Boteringestraat 13 | 050 363 5463 | [log in to unmask] | www.rug.nl/studium

 

Lezing gemist?

Ga naar onze website. Onder de knop Archief vindt u geluidsopnames van veel Studium-programma’s.

 

Geen berichten meer ontvangen?

Stuur het commando SIGNOFF SG-ACT naar [log in to unmask] (laat de onderwerpregel leeg!)

 

 

 

In Studium Generale Groningen werken de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool Groningen samen. Studium Generale organiseert activiteiten op het gebied van wetenschap, cultuur en maatschappij. Het programma - met oa. lezingen, films en debatten - is gericht op een breed publiek van studenten, docenten en andere geďnteresseerden uit stad en regio.