INHOUD:

Correctie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact

 

 

 

Deze nieuwsbrief verschijnt 1 keer per 3 weken: vóór de raad- en overlegvergadering met de agendapunten en ná de vergaderingen met een kort verslag.

 

 

Correctie

 

In de Nieuwsbrief van 17 november staat onder het kopje Verslag Bestuurlijk Overleg dat de hogere kosten van de nieuwbouw Levenswetenschappen niet alleen drukken op de centrale reserve van de RUG, maar dat de doorberekening hiervan ook ten laste gaat van de FWN.

Om alle misverstanden te voorkomen: het CvB is opdrachtgever en draagt de totale kosten van de nieuwbouw. Wel is het zo dat de FWN jaarlijks een bijdrage voor de nieuwbouw moet betalen, die voor de jaren 2011 t/m 2013 is verhoogd van k€ 900 naar k€ 1.385.

 

De tekst onder het kopje Vaststelling reglement onderzoeksinstituten is niet geheel correct, maar moet luiden: De raad was content met het concept reglement waarin de verhouding directeur/bestuur wordt omschreven. Enkele artikelen gaven aanleiding tot kritische opmerkingen. Het bestuur zal deze opmerkingen in een aangepaste versie verwerken.

 

Contact

De site van de faculteitsraad: www.rug.nl/fwn/fraad

 

Voor de samenstelling van de raad kunt u kijken op: http://www.rug.nl/fwn/faculteit/facraad/raad09-10

 

E-mail adres van de faculteitsraad: [log in to unmask]

 

Brieven/notities die behandeld worden door de raad (zie de postlijst op de raadsite) kunnen worden opgevraagd bij de ambtelijk secretaris: [log in to unmask]

 

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen van de faculteitsraad FWN, beantwoord deze mail dan met de mededeling dat u zich wenst af te melden.