Er zijn nog plaatsen vrij!
'Stijn en de Sterren' op dinsdag 24 november in Heesch

De befaamde Vlaamse zanger, regisseur, acteur en begenadigd spreker Stijn Meuris treedt dinsdagavond 24 november op in Heesch met zijn voorstelling 'Stijn en de Sterren'. Voor het eerst in Nederland!
 
De ‘Bekende Vlaming’ Stijn Meuris wordt in Vlaanderen ook wel ‘De Man van Monza’ genoemd, naar de rockgroep Monza die hij had
opgericht. Hij is ook bekend van de Vlaamse versie van het TV-programma ‘Man bijt hond’. Zijn grote passie is sterrenkunde en hij
kan daar prachtig over vertellen.
In 'Stijn en de Sterren' voert hij de toeschouwer mee naar het universum. Met Satelliet Suzy gaat het richting Melkweg en zo verder tot aan de Big Bang. Een ruimtereis van ruim uur die aanvoelt als een lichtjaar.
Na afloop is er tijd voor het stellen van vragen aan Stijn. Iedere bezoeker ontvangt een nuttig boekje met een korte samenvatting van de lezing en met alle tips en adressen die aan bod komen.
'Stijn en de Sterren' is een heel originele en humoristische lezing/performance, die al enkele malen is uitgezonden op het Belgische TV-net Canvas. Nu treedt Stijn Meuris met deze voorstelling op in Nederland, op uitnodiging van Sterrenwacht Halley en de Bibliotheek Maasland ter gelegenheid van het Internationale Jaar van de Sterrenkunde 2009.
Heel plezant en leerzaam voor jong en oud, dus kom dinsdagavond 24 november naar het Cultureel Centrum De Pas in Heesch!

Urijan Poerink
Sterrenwacht Halley
 
 
Datum:         dinsdag 24 november 2009
Aanvang:      20.00 uur
Locatie:        Cultureel Centrum De Pas, De Misse 4, 5384 BZ Heesch (bij Oss)
Entree:          € 6,--.